Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

statsminister sverige

Sveriges statsminister Stefan Löfven indgav onsdag sin regerings afskedsbegæring til Riksdagens formand. - Jeg har derfor besluttet at nominere Magdalena Andersson til Sveriges 34.


Pin Pa Sweden

Det har de ikke fået hedder det.

. Det står klart efter en afstemning i det svenske parlament Riksdagen. Liste over Sveriges statsministre. Både Centerpartiet og Vänsterpartiet afstod fra at stemme. Hun blev officielt valgt som ny.

Og der var ikke megen spænding om valget idet samtlige partidistrikter havde indstillet Andersson som er nuværende finansminister som ny S-leder. Der må bare ikke være et flertal imod. Sveriges statsminister Stefan Löfven indgav onsdag sin regerings afskedsbegæring til Riksdagens formand. Vänsterpartiets leder meddeler tirsdag aften til TT at.

At der skulle findes ny S-leder og statsminister stod klart da Löfven på overraskende vis. Den 64-årige Stefan Löfven som har været statsminister siden 2014 og Socialdemokraternas leder i knap ti år. Stefan Löfven S må se en mulighed for at bevare posten som statsminister for han argumenterede ganske langvarigt for at et ekstravalg ikke er det bedste for Sverige. Han ventes at blive efterfulgt af den 54-årige Magdalena Andersson som i dag er finansminister.

Den 64-årige Löfven har været statsminister siden 2014 og Socialdemokraternas leder i knap ti år. 54-årige Magdalena Andersson er Sveriges første kvindelige statsminister Hun blev i Riksdagen godkendt med støtte fra regeringspartierne Socialdemokraterna og Miljöpartiet. Löfven fortalte på overraskende vis i sommer at han ville stoppe som statsminister. Også den partiløse Amineh Kakabaveh stemte ja til Andersson som statsminister som dermed havde det nødvendige antal stemmer.

Han ventes at blive efterfulgt af den 54-årige Magdalena Andersson som i dag er finansminister. 54-årige Magdalena Andersson er Sveriges første kvindelige statsminister. STOCKHOLM Sveriges statsminister Stefan Löfven indgav onsdag sin regerings afskedsbegæring til Riksdagens formand. 64-årige Stefan Löfven ventes at blive efterfulgt af den 54-årige Magdalena Andersson som er ny partileder.

Han ventes at blive efterfulgt af den 54-årige Magdalena Andersson som i dag er finansminister. Maiken Brusgaard Christensen TV 2. Sveriges statsminister Stefan Löfven indgav onsdag sin afskedsbegæring til Riksdagens formand. Den 64-årige Löfven har været statsminister siden 2014 og Socialdemokraternas leder i knap ti år.

Vänsterpartiet havde krævet forbedringer af regeringsgrundlag. STOCKHOLM Der er ikke umiddelbart opbakning i Riksdagen i Sverige til at gøre Socialdemokraternas formand Magdalena Andersson til ny statsminister. Andersson har i syv år været Sveriges finansminister. Han har været statsminister siden 2014 og Socialdemokraternas leder i knap ti.

Den 64-årige Löfven har været statsminister siden 2014 og Socialdemokraternas leder. Sveriges statsminister Stefan Löfven indgiver onsdag klokken 1230 sin afskedsbegæring til Riksdagens formand. Han ventes at blive efterfulgt af den 54-årige Magdalena Andersson som i dag er finansminister. Sveriges regering har onsdag indgivet sin afskedsbegæring til Riksdagens formand.

50 rows Sveriges statsminister 1 Louis De Geer. Det bekræfter hans pressesekretær Maria Soläng overfor svtse. De svenske socialdemokraters leder Magdalena Andersson er blevet godkendt som Sveriges næste statsminister. Hun står foran en stor opgave når hun næste år skal lede Socialdemokraterna frem mod et valg.

Tiden med Stefan Löfven som statsminister i Sverige får en brat afslutning i begyndelsen af den kommende uge. Sveriges nuværende statsminister er Stefan Löfven fra Socialdemokraterne. I Sverige har en regering og en statsminister ikke nødvendigvis brug for et flertal bag sig. Andersson er udset til at afløse statsminister Stefan Löfven.

9200 Adam IhseTtRitzau Scanpix. Der er ikke umiddelbart opbakning i Riksdagen i Sverige til at gøre Socialdemokraternas formand Magdalena Andersson til ny statsminister. Derfor er det rimeligt at prøve en gang til siger Andersson. Venstre-medlemmet Morten Bjerregaard husker tiden da den konservative Schlüter var statsminister.

Her kommer den 64-årige socialdemokrat nemlig til at aflevere sin afskedsbegæring. Sveriges statsminister Stefan Löfven indgav onsdag sin regerings afskedsbegæring til Riksdagens formand. Der er 10 måneder til det næste regulære valg i Sverige men det kan komme til at gå anderledes. Hun håber på at forhandlinger med Vänsterpartiet frem til afstemningen onsdag.

Den 64-årige Löfven har været statsminister siden 2014 og Socialdemokraternas leder i knap ti år. Den 64-årige Löfven har været statsminister siden 2014 og Socialdemokraternas leder i knap ti år. Bliver Magdalena Andersson som ventet Sveriges næste statsminister vil hun være den første kvinde i landets historie der bestrider den post. Svensk S-leder har ikke opbakning som ny statsminister.

- Jeg har derfor besluttet at nominere Magdalena Andersson til Sveriges 34. Hun står dermed til at efterfølge Stefan Löfven som Sveriges statsminister. Det oplyser Löfvens pressesekretær ifølge TT. Andersson er udset til af afløse statsminister Stefan Löfven.

Det siger talmannen Andreas Norlen. Han ventes at blive efterfulgt af sin socialdemokratiske partifælle Magdalena Andersson som i dag er finansminister. Hun afløser sin partifælle Stefan Löfven. Hun blev officielt valgt som ny leder for Socialdemokraterna ved en partikongres.

Den konstellation kunne han godt se for sig igen. Det siger talmannen Andreas Norlen - Riksdagens øverste repræsentant.


Pin Pa Jeanines Blogg


Pin Pa Censur


Pin Pa Sweden Yesterday Sverige Forr I Tiden


Statsminister Stefan Lofven I Riksdagens Eu Namnd Arkivbild Sade Svenska Finska


Pin Pa Heforshe


Drapet Som Rystet Sverige Sverige Stockholm

Post a Comment for "statsminister sverige"