Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Marek Lambora

V šoubyznysu se několik týdnů šušká že hvězda seriálu Slunečná Marek Lambora 26 a modelka Andrea Bezděková 26 už netvoří pár. Eva Burešová to rozjela s Michalem Hrůzou i Markem Lamborou Video 201 min.


Marek Lambora Instagram Senior Pictures Picture

Oba rozchod poprvé potvrdili.

. Herec Marek Lambora a modelka Andrea Bezděková se rozešli. FTV Prima Půlnoční zpověď Děj se odehrává v několika časových rovinách a představuje divákům v hlavních rolích dvojici odcizených. Dnes večer v Show Jana Krause Na tomhle křesle se prostě potí každej bez rozdílu Děkuju za. Hvězda Slunečné a modelka spolu oficiálně randí už od půlky února ale o jejich vztahu se spekulovalo už v říjnu roku 2020.

Marek Lambora Connected to. Rozpálí vás stejně jako hvězdu Slunečné. Paní Havlová mi roztrhla tři trička. Marek Lambora a Andrea Bezděková se rozešli.

Několik dlouhých měsíců tvořili nádherný pár tomu je teď ale konec. Do povědomí diváků se dostal zejména účinkováním v seriálu Slunečná kde hraje bohatého synka Janka Linharta. Richard Nash Obchodník s deštěm. Kompletní zpravodajství na bleskcz.

Divadelní televizní a filmový herec. Jako Romeo na jevišti šermoval a díky této roli také v pouhých. Tu pojal zamilovaný pár trochu netradičně. 29844 likes 98 talking about this.

Hvězda seriálu Slunečná Marek Lambora 26 nedávno nafotil profesionální snímky kde vyniká i jeho delší kštice a pořádné strniště které mu velmi padne. Additional terms may apply. Herec Marek Lambora a modelka Andrea. Modelka Andrea Bezděková a herec Marek Lambora na sociálních sítích potvrdili že se rozešli.

Marek Lambora 26 a Andrea Bezděková 27 se rozešli. Z jeho nových snímků fanynky zapomněly dýchat. 26 year-old actor based in Prague. V angažmá v Divadle na Vinohradech je od roku 2015.

Ačkoliv místo zvolili zcela tradiční a velmi typické pro Čechy. Texty nosím na zádech. Cover photo is available under. S Ájou jsme se rozhodli naši společnou cestu.

Vše se natáčelo na jednu klapku a slzy které Evě coby Týně tekly po tváři byly pravé. ReadMoreArticletitle Z Wikipedie otevřené encyklopedie bottomLinkPreText bottomLinkText This page is based on a Wikipedia article written by contributors readedit. Slunečná - Svatba roku 2021. Milan Uhde Miloš Štědroň Balada pro banditu.

Přestože si oba své soukromí běžně přísně střeží o smutnou novinku ze svých životů se s fanoušky podělili na sociální síti. Málokdo si ho ale dovede například v seriálu Slunečná kde hraje jednu z hlavních rolí představit s vousy. Facebook gives people the power to. A nejedná se o fámu.

Marek Lambora změnil image. Herec ze Slunečné Marek Lambora a modelka Andrea Bezděková se rozešli. Marek Lambora was born on May 23 1995 in Ústí nad Labem Czech Republic. Téma marek lambora na bleskcz.

Podle fanoušků je Lambora král outfitů. Nejprve dostal angažmá v Divadle na Vinohradech kde kritiky. Informace o tom že Česká Miss 2016 Bezděková tvoří pár s hvězdou seriálu Slunečná se dostaly na povrch letos v. Marek Lambora z Černých vdov.

Patří k oblíbeným seriálovým fešákům. Takový malý večírek ke konci Slunečné. Marek Lambora 26 let herec. Zobrazit profil celebrity Marek Lambora.

Kromě něho má na kontě i několik dalších rolí kvůli kterým jeho fanynky nemůžou spát. AGENT - gabrielacastingdorantovacz. Join Facebook to connect with Marek Lambora and others you may know. Rozchod by neměl být považován za veřejnou událost a to ani.

Marek Lambora je snem mnoha českých dívek. Ve stejný den a minutu herec s modelkou nasdíleli na sociální sítě srdceryvné vyznání o konci vztahu. Viktor Dyk Zmoudření Dona Quijota. Text is available under the CC BY-SA 40 license.

Když se jako host objevil v Show Jana Krause mnohé šokoval nejen porostem na bradě ale také oblekem který zvolil. Eva Burešová se nechala slyšet že natáčení rozchodu bylo náročné a ani Marek Lambora z toho prý neměl dobrý pocit oběma z celé situace bylo úzko. Kdo dal komu kopačky samozřejmě ani jeden z expartnerů nezveřejnil ale prý se rozešli jako přátelé a podle hercových slov za tím neměla být ani nevěra. Marka Lamboru můžete v současně době vidět.

Detaily rozchodu si však rozhodli nechat pro sebe. Je mu čerstvých čtyřiadvacet ale zažil toho víc než mnozí jeho starší kolegové. 211k Likes 92 Comments - Marek Lambora mareklambora on Instagram. Instagram - mareklambora V současné době má stálé angažmá v Divadle Na Vinohradech.

Mladý herec Marek Lambora zazářil v loňské vánoční pohádce momentálně v kinech úřaduje v gangsterské komedii a jako divák v poslední době nejvíc propadl populární španělské heist sérii od Netflixu. Marek Lambora fanpage_slunecna_ na TikTok 13K lajků. Images videos and audio are available under their respective licenses. Po zveřejnění těchto snímků šly jeho fanynky kterých má opravdu spousty do kolen.

Marek Lambora se konečně utrhl z pracovního kolotoče a vzal svou lásku Andreu Bezděkovou na letní dovolenou. View the profiles of people named Marek Lambora. Marek Lambora je mladý herec který se hlavně v poslední době těší velké oblíbenosti u diváků. Marek Lambora Podívej se na nejnovější video uživatele Marek Lambora fanpage_slunecna_.

Než se objevil na televizní obrazovce cesta to byla dlouhá. Marek Lambora - oficiální stránka. V seriálu Černé vdovy točil Marek Lambora 24 s rozbuškou na těle a v posteli měl Lucii Siposovou 39. Přečtěte si veškeré aktuální informace o tématu marek lambora - nejnovější články aktuality fotografie videa.

Marek Lambora v nové osmidílné minisérii od autorské dvojice Kateřiny a Jitky Bártů přinese napínavý psychologický příběh o přetvářce a lhaní v žánru černé komedie. 59 článků o Markovi. He is an actor known for Láska hory prenásí 2022 Le Terme di Terezín and Princess Lost in Time 2020.


Marek Lambora Actors Fictional Characters Character


Marek Lambora Actors Tv Shows Fictional Characters


Marek Lambora Celebrities Instagram Actors


Marek Lambora Actors Fictional Characters Character


Marek Lambora Male Sketch Male Best


Marek Lambora Foto Obrazky Cz Actors Celebrities Couples

Post a Comment for "Marek Lambora"